Bouwplus
Jan van Polanenkade 26B1
4811 KM
Breda

Postbus 1069
4801 BB Breda

T: 076 - 5239340
F: 076 - 5239349

Heeft u vragen?

Bouwkosten

Wie is Bouwplus en waar staan wij voor
Bouw Plus geeft onafhankelijk bouwkostenadvies aan verschillende opdrachtgevers. Wij doen dit met ervaren en beëdigde bouwkosten deskundigen. Binnen Bouwplus zetten zij hun specialistische kennis in voor eengoed onderbouwd, op uw wensen toegesneden advies.

Ambitie vertaald in de praktijk
De bouwkostenmanagers van Bouw Plus zitten graag zo vroeg mogelijk bij u aan tafel, zodat wij gezamenlijk vorm kunnen geven aan uw project. Door onze achtergrond in de architectuur, zit denken in concepten in onze aard. Wij begrijpen onze opdrachtgevers. Wij vertalen uw ambitie naar de praktijk.

Optimale kwaliteit
Onze bouwkostenmanagers bekijken een project in zijn geheel. Wij denken met u mee, van de initiatief fase tot en met de nazorg. Niet om u te vertellen wat allemaal niet kan, maar om te laten zien hoe dingen anders kunnen. Zodat u binnen uw budget de optimale kwaliteit realiseert.

Optimale levensduur
Ook als u het gebouw in gebruik heeft genomen, kunnen wij u van dienst zijn. Wij adviseren u over vervanging en onderhoud, reserveringen en strategische keuzes, dit alles om de gewenste vorm van onderhoud af te stemmen op uw huisvesting situatie en plannen.

Onze cijfers, uw ambitie
Cijfers zijn ons werk. Onze ramingen en begrotingen zijn uiterst nauwkeurig. Maar cijfers zijn voor ons geen doel: ze zijn slechts een middel om een gedegen, op het project afgestemd advies te geven. Onze bouwkostenmanager gaat graag met u om de tafel om uw ambitie financieel mogelijk te maken. Op deze wijze proberen wij onze creativiteit in te zetten om uw doel te realiseren.

Heeft u vragen?

Of wilt u graag eens van gedachte wisselen onder het genot van een kopje koffie? We horen graag van u.