Identiteit
Bouwplus is een onafhankelijk adviesbureau dat gespecialiseerd is in de bouw. Bouwplus kan u van dienst zijn in ieder gewenst huisvestingsvraagstuk . Of het nu gaat over bouwkosten advies, bouwmanagement, technische engineering of onderhoud.

Bouwplus wil naast het uitvoeren van de opdracht, opdrachtgevers meerwaarde bieden. Onze ambitie is een optimaal resultaat, waarbij u als opdrachtgever altijd centraal staat.

Bouwplus is gevestigd in het Ambachts Lokaal op het van Coothplein in hartje centrum Breda! Een prachtig gebouw, waar de oude leslokalen zijn omgebouwd tot een verzamelgebouw voor mooie bedrijven waar Bouwplus sinds 1 april 2022 gevestigd is.

In onze werkwijze denken en handelen wij ‘out of the box’, waarbij wij weerstand niet uit de weg gaan. Het gezegde ‘het is de tegenwind die de vlieger laat stijgen’ is een metafoor voor de handelswijze van Bouwplus.

Wij kunnen u bij grote en kleine opgaven van dienst zijn. Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze, neem dan a.u.b. contact op voor het maken van een afspraak. Wij zijn graag bereid u geheel vrijblijvend te adviseren en desgewenst te ondersteunen.

Bouwplus
Van Coothplein 41
4811 ND
Breda

T: 0765239340
info@bouwplus.nl