Identiteit
Bouwplus is een onafhankelijk adviesbureau dat gespecialiseerd is in de bouw. Bouwplus kan u van dienst zijn in ieder gewenst huisvestingsvraagstuk . Of het nu gaat over bouwkosten advies, bouwmanagement, technische engineering of onderhoud.

Bouwplus wil naast het uitvoeren van de opdracht, opdrachtgevers meerwaarde bieden. Onze ambitie is een optimaal resultaat, waarbij u als opdrachtgever altijd centraal staat.

Bouwplus is gevestigd in het voormalige graanpakhuis ‘De Pelmolen’, dit Rijksmonument is gebouwd in 1687 en was het eerste complex buiten de singels van Breda. De Pelmolen zelf was verantwoordelijk voor het zwaardere maal en pletwerk, en is na 50 jaar zware dienst afgebroken.

In onze werkwijze denken en handelen wij ‘out of the box’, waarbij wij weerstand niet uit de weg gaan. Het gezegde ‘het is de tegenwind die de vlieger laat stijgen’ is een metafoor voor de handelswijze van Bouwplus.

Wij kunnen u bij grote en kleine opgaven van dienst zijn. Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze, neem dan a.u.b. contact op voor het maken van een afspraak. Wij zijn graag bereid u geheel vrijblijvend te adviseren en desgewenst te ondersteunen.

Bouwplus
Jan van Polanenkade 26B1
4811 KM
Breda

Postbus 1069
4801 BB Breda

T: 0765239340
F: 0765239349
info@bouwplus.nl