Bestekscontrole en controle bestekstekeningen

Tegenstrijdigheden en fouten in de contractstukken zijn vaak grote kostenposten waar u niet op zit te wachten. Bouwplus helpt u bij de controle van deze stukken, om zo de meerkosten van een project te beperken. In veel gevallen zijn de diverse partijen die betrokken zijn bij het vervaardigen van het bestek en de tekeningen ‘blind’ geworden voor eventuele fouten en tegenstrijdigheden in het bestek en de bijbehorende tekeningen. Vaak omdat men al lang met het project bezig is en eventuele fouten dus over het hoofd worden gezien.

Bouwplus screent uw concept bestek met bijbehorende tekeningen, zodat uw bestek naadloos aansluit bij de vervaardigde tekeningen. Dit is de basis om meerwerk te voorkomen.

Bouwplus heeft ruime ervaring met alle verschillende fasen van een bouwtraject; van ontwerpfase tot en met de uitvoering en oplevering. Hierdoor weten de adviseurs van Bouwplus precies waar er mogelijk problemen kunnen ontstaan, die dan nog voor de aanbesteding aangepast en opgelost kunnen worden in het bestek en/of de bestekstekeningen. Laat uw contracten en bijbehorende stukken dus tijdig screenen door Bouwplus en voorkom hierdoor onnodige extra kosten.

Projecten

Heeft u vragen?

Of wilt u graag eens van gedachte wisselen onder het genot van een kopje koffie? We horen graag van u.

Bouwplus
Markt 17
4875 CB
Etten-Leur

T: 0765239340
info@bouwplus.nl

Heeft u vragen?