Traditioneel tekenwerk

De bouwkundig tekenaars van Bouwplus kunnen voor u het bouwkundig tekenwerk verzorgen.
Onze medewerkers zijn op de hoogte van de Bouwbesluit eisen, zodat een project voldoet aan de geldende regelgeving. Vanzelfsprekend worden deze werkzaamheden in goed overleg met uw architect en andere adviseurs verricht.

BIM

Enige jaren geleden heeft Bouwplus de overstap gemaakt naar BIM gerelateerd tekenen. Binnen Bouwplus wordt gewerkt met een open BIM, waarbij de uitwisselbaarheid gezekerd is middels de IFC codering. Wij maken gebruik van ArchiCAD waarmee het bouwkundige modelleerwerk wordt verricht. Doordat het modelleerwerk volledig in 3D plaatsvindt, worden fouten in het project tot een minimum beperkt. Dit levert naast een aanzienlijke tijdswinst meer inzicht en ook lagere kosten op voor de klant.

BIM-manager

Indien binnen het gebouwmodel verschillende disciplines worden samengevoegd tot 1 model, is het belangrijk dat er een manager aangewezen wordt die de modellen toetst en partijen aanstuurt om de modellen één op één af te stemmen. Hiermee wordt de samenwerking tussen architect, constructeur en installatie adviseur optimaal benut.

Bent u geïnteresseerd in onze BIM activiteiten, neem dan graag contact met ons op zodat onze adviseurs u hier verder over kunnen adviseren.

Projecten

Heeft u vragen?

Of wilt u graag eens van gedachte wisselen onder het genot van een kopje koffie? We horen graag van u.

Bouwplus
Van Coothplein 41
4811 ND
Breda

T: 0765239340
info@bouwplus.nl

Heeft u vragen?